065 9990209

otkup motora

otkup automobila

otkup motora Beograd-Čačak-Novi sad

                                OTKUP STARIH VOZILA

Nasa agencija za OTKUP STARIH VOZILA obavlja otkup svih vrsti starih vozila na teritoriji cele Srbije .Zainteresovani smo za otkup starih kamiona, starih automobila, starih motora jednom rečju otkupljujemo sva STARA VOZILA.

Zbog čega da vam staro vozilo, koje odavno nije u voznom stanju, bezrazložno stoji u dvorištu, zauzima vam prostor koji biste mogli upotrebiti u drugim svrhama i pri tome ničemo ne sluzi. Možda ste već pokušavali da pronadjete kupca za vaše STARO VOZILO, ali niko nije bio zainteresovan ,niko nije hteo da vam ponudi novac i jednostavno ste digli ruke i ostavili vaše STARO VOZILO  da stoji u dvorištu i polako propada. Postoji rešenje i za to! Sigurno se pitate koje je to rešenje, ko je zainteresovan za OTKUP STARIH VOZILA??Zainteresovana je naša agencija, jer mi obavljamo OTKUP STARIH VOZILA godinama unazad. Sve sto treba da uradite jeste da pozovete nasu agenciju za OTKUP STARIH VOZILA i mi ćemo u najkraćem mogućem roku doci kod vas. Sa nama cep oci i naši stručnjaci koji će besplatno izvršiti procenu vašeg STAROG VOZILA i na osnovu te procene daćemo vam ponudu za koju verujemo da će biti vise nego realna i sigurni smo da vam takvu ponudu niko neće dati. Sigurno se sada pitate ko će snositi troškove transporta vašeg STAROG VOZILA jer ono nije u voznom stanju i istekla je registracija. Da li ćete vi morati da snosite te troškove? Ne i troškovi transporta idu na nas račun, jer mi ćemo doci do vas slep vozilom i ukoliko sklopimo dogovor, od šlepovaćemo vaše staro vozilo. Sigurno se pitate šta vi treba da radite u svemu tome, da li možda vi treba da odete do neke agencije da sačinite kupoprodajni ugovor? Namorate ni to i poslove oko sklapanja ugovora, prenosa i svega ostalog mi ćemo obaviti! I definitivno se na kraju pitate pa šta vi treba da radite u svemu tome? Ništa, jedini vas posao biće da izbrojite novac koji ćemo vam mi isplatiti na ruke u kesu!!!I sada se pitate pa gde to ima, kako to da izvedete? Veoma lako, sve sto treba da uradite jeste da pozovete nasu agenciju za OTKUP POLOVNIH VOZILA i mi ćemo doci do vas i ulepšati vam dan!!

Kupili ste nov automobil, vreme je bilo da zamenite vas stari. Ali sada neznatne šta da radite sa vašim starim vozilom, registracija je istekla, motor je na izdisaju, limarija je u lošem stanju…Pokušavali ste da ga ponudite raznim prijateljima i poznanicima, ali niko nije zainteresovan za vaše staro vozilo, postavljali ste razne oglase na internetu i auto časopisima, ali opet niste imali uspeha sa prodajom. Dolazili su mnogi kupci ali kada bi videli u kakvom je stanju vaše stare vozilo, kada bi videlu svu tu koroziju, sva ta oštećena, otpalu farbu…jednostavno bi odustajali. Vi ste izgubili nadu da imate ikakvih sansi da prodate vaše STARO VOZILO i jednostavno ste ga parkirali u dvorištu. Nema te potrebe za time, nema potrebe da odustajete od prodaje vašeg starog vozila. Sve sto treba da uradite jeste da uzmete telefon u ruke i pozovete nasu agenciju koja vrsi OTKUP STARIH VOZILA i mi ćemo u roku od 24 h doci do vas, nebitno u kom delu Srbije se nalazite. Mi ćemo doci našim slep vozilom do vas, sa nama će doci i naši stručnjaci koji će proceniti vaše vozilo, naravno procena će biti besplatna i na osnovu procene naših stručnjaka mi ćemo vam ponuditi otkupnu cenu za vaše STARO VOZILO. Sigurni smo da ćete biti zadovoljni našom ponudom, sigurni smo da ćete biti zadovoljni sa time sto vi ništa nećete morati da radite, osim da izbrojite novac koji ćemo vam dati na ruke. Sve ostale poslove oko pravljenja kupoprodajnog ugovora za vaše staro vozilo, oko prenosa i sve ostalo sto ide uz to mi ćemo obaviti, a vi ćete za to vreme jednostavno uživate u novcu koji ste dobili za vaše staro vozilo. Zato ako imate neko staro vozilo koje ne možete da prodate, sa kojim neznatne šta da činite jer vam samo zauzima prostor u vašem dvorištu i pravi ruglo, pozovite nasu agenciju za OTKUP STARIH VOZILA i sklopićemo posao na obostrano zadovoljstvo.

Našoj agenciji za OTKUP STARIH VOZILA daljina ne predstavlja problem, nije nam vazno u kom delu Srbije se nalazite, važno nam je samo da imate STARO vozilo koje želite da prodate. Nama nije vazno da li je to neki stari automobil, da li je to neki stari kombi ili stari kamion, da li u pitanju stari pika ap, nama je samo vazno da vi želite da prodate vaše staro vozilo.