065 9990209

otkup motora

otkup automobila

otkup motora Beograd-Čačak-Novi sad

Otkup polovnih motora

Sve vise ljudi u Srbiji odlučuje se za kupovinu motora, poslednjih godina u Srbiji se belezi veliki porast vlasnika motora.Za razliku od ranijih godina kada ste na ulicama mogli videti tek po neki motor, u današnjem vremenu priča je potpuno drugačija. Na ulicama možete videti mnoštvo motora, od onih malih od 49 kubika koji su postali veoma popularni posle novog zakona u saobraćaju, jer oni se mogu voziti sa dozvolom b kategorije. Naravno možete videti i veoma mnogo većih motora počevši od onih 125 kubika pa do onih od preko 1000 kubika, jednom rečju možete videti sve brste motora. Porastom broja motora, vlasnicima koji žele da prodaju svoj stari motor javlja se problem prezasićenosti tržišta, naravno mogu oni da prodaju svoj POLOVNI MOTOR ali im je potrebno dosta vremena, ponekad cak i vise meseci, da ne govorimo o potencijalnim klijentima koji nemaju šta da rade pa da bi ubili vreme i svoju dosadu, dodju do vas da pogledaju vas POLOVNI MOTOR, razgledaju ga, postavljaju vam hiljadu pitanje, pronalaze mu hiljadu mana i na kraju vam kažu da su došli cisto informativno, da u stvari još uvek ne planiraju da kupe motor ali bi cisto da se informišu kakvih sve motora ima u ponudi.

Nema razloga da sebe dovodite u takvu situaciju. Dovoljno je da pozovete nasu agenciju za OTKUP POLOFNIH MOTORA i bićete rešeni svih muka oko prodaje vašeg polovnog motora. Nasa agencija za OTKUP POLOVNIH MOTORA             bavi se ovim poslom vise od 3 decenija. Nama nije vazno gde se vi nalazite, koliko ste udaljeni od nas, nama je samo vazno da ste vi vlasnik POLOVNOG MOTORA i da želite da ga prodate, a mi ćemo doci do vas u najkraćem mogućem roku. Zainteresovano smo za otkup svih vrsta i marki POLOVNIH MOTORA.

Nasa agencija za OTKUP POLOVNIH MOTORA u poslednjih par godina otkupila je na hiljade polovnih motora  najpoznatijih marki kao sto su :, APRILIA ,  BMW  ,GILERA , DUCATI ,  KAWASAKI  , KTM ,  PIAGGIO , PEUGEOT , SUZUKI ,  HARLEY DAVIDSON , HONDA , CAGIVA , YAMAHA ….Verovatno se sada pitate sata ako imate motor čija marka nije toliko poznata, ili motor koji nije toliko atraktivan, da li smo zainteresovani i OTKUP POLOVNIH MOTORA manje poznatih marki? Naravno da jesmo spomenućemo vam samo neke manje poznate i manje atraktivne  motore koje smo otkupili:: ADLY , BENELLI ,  BUELL , DKW ,JAWA , JONVEJ ,KEEWAY , LAVERDA , LIFAN , MALAGUTI , MBK , MOTO GUZZI , MZ , NSU , OROION, PUCH ,  SIMSON , SUZUKI , TRIUMPH , FANTIC ,  HUSQVARNA …..

I na kraju verovatno se pitate da li smo zainteresovani i za otkup TOMOSOVIH motora jer ipak njih ima najviše na ovim prostorima. Naravno da jesmo, ukoliko ste vlasnik nekog Tomasovog polovnog motora i želite da ga prodate, ne oklevajte, već pozovite nasu agenciju za OTKUP POLOVNIH MOTORA i mi ćemo u najkraćem mogućem roku doci do vas da otkupimo vas TOMOS AUTOMATIK , TOMOS APN 4 ,TOMOS APN 6 ,   TOMOS ATX 50 , TOMOS CTX 80 , TOMOS BT 50s ili TOMOS 50n . Verovatno se pitate šta ako ste vlasnik nekog starijeg TOMOS MOTORA koji nije spomenut ovde kao sto TOMOS t12 ili TOMOS 14,da li smo zainteresovani za takve motore. Naravno da jesmo, naša agencija za OTKUP POLOVNIH MOTORA zainteresovana je za otkup svih vrsti i marki motora. Jedini uslovi da bi smo sklopili posao su da ste vi vlasnik motora, to jest da saobraćajna dozvola glasi na vaše ime i da imate volju da izbrojite novac koji ćemo vam dati odmah na ruke. Sada vam sve ovo zvuci malo nestvarno, ko još u današnjem vremenu isplaćuje novac na ruke odmah po sklapanju ugovora. Odgovor je veoma jednostavan : naša agencija za OTKUP POLOVNIH MOTORA !!! pozovite i uverite se u naše reci!Svaki motor ima svoj vek trajanja, posebno oni manji motori do 49 kubika. Posle pat godina verovatno će im se istrošiti karike, poneka se desi da se istrošene karike polome i oštete klip i stublinu pa nekada i radilicu. Ako ste imali tu nesreću da vam se to dogodi sigurno razmišljate šta je najpametnije učiniti, da li se isplati da popravljate vas motor ili ga jednostavno prodati. Pitate se koželi da kupi takav motor? Pozovite nasu agenciju za OTKUP POLOVNIH MOTORA i mi ćemo ga otkupiti!!