065 9990209

otkup motora

otkup automobila

otkup motora Beograd-Čačak-Novi sad

OTKUP MOTORA ČAČAK

Nasa agencija OTKUP MOTORA CACAK  vrsi otkup svih vrsta i marki motora na teritoriji Čačka. Ovaj posao obavljamo godinama unazad i po mišljenju naći klijenata iz Čačka obavljamo ga veoma korektno i fer. To vam mogu posvedočiti na stotine Čačana koji su nam prodali svoje motore. I ono sto najviše raduje naše klijente, to je da naša agencija za OTKUP MOTORA CACAK isplatu vri odmah u kesu na ruke, sto je veoma retko u današnjim vremenima. U nekim ranijim vremenima na ulicama Čačka ste mogli videti tek po neki motor i to su uglavnom bili         TOMOSOVI motori ,JAWA , MZ , i tek po neki motor zvučnijeg imena kao sto su KAWASAKI,SUZUKI,YAMAH ILI HONDA.

U današnjem vremenu situacija na ulicama Čačka je potpuno drugačija ,dnevno se može videti na stotine motora poznatijih marki kao sto su: Kawasaki GPZ500s , Kawasaki ER-5 , Kawasaki EN 500 A , Kawasaki GPX 750R, Kawasaki VN800A, Kawasaki ZX-10 ninja Sport touring , Kawasaki ZXR 400, Kawasaki ZX-9R, Kawasaki ZR-7S, Kawasaki  Zx6r, Kawasaki Eliminator 250 , Kawasaki EN500custom , Kawasaki ZRX1200R, Kawasaki ZZR 600 ,Kawasaki ZXR 750 , Kawasaki ZX-6R , Kawasaki er6f, Kawasaki gpx 600 r , Kawasaki ZX7R, Kawasaki KDX250D ,Kawasaki  GPZ 1000 RX….sigurno te pomislili dok citate sve ove marke da su to skupi i atraktivni motori i šta rade vlasnici sa njima kada dodje vreme za prodaju, da li ih mogu prodati lako? Na ovo pitanje postoje dva odgovora i da i ne. Vlasnici ovih skupih motora mogu da pokusaju da ih prodaju sami, da odlaze na auto pijace, da gube dragoceno vreme u iščekivanju pravog kupca koji će imati dovoljno novca da kupi njihov dvotočkaš ili da pokusaju da postavljaju oglase po raznim internet sajtovima i čekaju da neko dodje do njih ili da plaćaju skupe oglase u auto-moto magazinima, da nekoliko meseci objašnjavaju „potencijalnim kupcima“ u kakvom je stanju njihov motor, koliko je kilometara prešao, da li su možda padali sa njime, da li možda motor ima neka oštećenja i kako je došlo do njih, da li su sve instalacije ispravne, da li su gume u dobrom stanju, da li je možda far napukao negde, da li je lanac u dobrom stanju …… i na kraju dobiju odgovor, hvala zvao sam cisto radi informacije. I naravno postoji i onaj drugi, lakši i jednostavniji način a to je da pozovete nasu agenciju za OTKUP MOTORA CACAK i mi ćemo dodji do vas u roku od sat vremena, nebitno da li živite u centru Čačka ili u neko selo u Cacanskoj opštini. Pogledaćemo vas motor, procenićemo u kakvom je stanju i na osnovu toga daćemo vam najrealniju ponudu, budite sigurni da vam takvu ponudu niko neće dati osim naše agencije za OTKUP MOTORA CACAK i ono najvažnije novac ćemo vam isplatiti odmah u kesu ili na računu, kako vi budete želeli. Zato ne oklevajte i ne gubite vreme postavljanjem raznih oglasa i gubljenjem novca već pozovite nasu agenciju za  OTKUP MOTORA CACAK i uživajte u brojanju novca.

Ukoliko živite u Čačku i imate motor marke Honda Hornet 600 , Honda VFR 750F, Honda Hurricane CBR 600 F, honda XL600V Transalp, Honda NSR 125ccm, Honda CBF 500 , Honda CBR900RRFireblade, Honda CA Rebel 125, Honda CB900F Bol’dor, Honda custom 125 , Honda Transalp 650cc, Honda Africa Twin RD04 750cc, Honda CB 900 F Hornet , Honda CB500, HONDA CBR 600 F Sport, Honda VTR HONDA VFR 800 V-tec (RC 46 )1000 sp-2, Honda VFR 750F, HONDA VARADERO XL 1000, Honda XL 600 LM, Honda MT50 49cc, Honda CR 125 R, Honda NTV 650, HONDA CBR 1000 F SC21, Honda CBX 1000 CB03E, HONDA CBF 600 N, Honda Shadow VT500 C, Honda XL 600 RM,Honda Afrika Twin RD03 650ccm i želite iz bilo kog razloga da ga prodate, možda želite noviji i jaci, ili vam je možda suviše jak pa želite slabiji koji ima manje kubika, ili jednostavno ne želite vise da vozite motor, nemojte da gubite vaše dragoceno vreme odlaskom na raznim auto pijacama, postavljanjem raznih oglasa po internetu ili auto magazinima i beskrajnih razgovora sa besposlenim „potencijalnim kupcima“ već pozovite nasu agenciju za OTKUP MOTORA CACAK i prodajte vas motor u roku od sat vremena bez ikakvih trzavica. Nakon primljenog poziva naša agencija za OTKUP MOTORA CACAK, doci će do vas u roku od sat vremena, procenićemo vas motor i daćemo vam najbolju ponudu koju možete dobiti na teritoriji Čačka i naravno novac ćemo vam izbrojati na ruke!!!