065 9990209

otkup motora

otkup automobila

otkup motora Beograd-Čačak-Novi sad

            OTKUP MOTORA BEOGRAD

Nasa agencija OTKUP MOTORA BEOGRAD godinama se bavi otkup motora u glavnom gradu. To vam mogu posvedočiti na hiljade zadovoljnih klijenata. Do sada smo otkupili u Beogradu sve vrste i marke motora, kao sto su :TOMOS AUTOMATIK, TOMOS CTX , TOMOS ATX ,TOMOS BT 50 , TOMOS T 14 ili neki motor zvučnije marke kao sto su : ADLY , APRILIA , BENELLI , BMW , BUELL ,GILERA , DUCATI , DKW ,JAWA , JONVEJ , KAWASAKI , KEEWAY , KTM , LAVERDA , LIFAN , MALAGUTI , MBK , MOTO GUZZI , MZ , NSU , OROION, PUCH , PIAGGIO , PEUGEOT , SIMSON , SUZUKI , TRIUMPH , FANTIC , HARLEY DAVIDSON , JONDA , HUSQVARNA ,CAGIVA , YAMAHA….nije nam bilo vazno koliko su stari, koliko su kilometara prešli u kakvom su im stanju motori bili, jedino je bilo vazno da ste vi vlasnik motora i da je na teritoriji BEOGRADA.

U poslednjoj deceniji na ulicama Beograda se može videti veliki broj motora raznih marki i tipova. Jedan od razloga za toliki porast motora na ulicama glavnog grada jeste njihova cena prilikom nabavke, koja je u današnjem vremenu veoma povoljna u odnosu na nabavku automobila, zatim mnogo su manji potrošači od automobila i ono najvažnije kada dodju letnji dani ,kada su ulice Beograda zakrčene saobraćajem, kada je na asfaltu preko 50 stepeni, u automobilu još više, vi na vašem motoru uživate, nemate tih problema sa nesnosnom vrućinom. Ukoliko živite u Beogradu, vlasnik ste motora i iz nekog razloga želite da ga prodate, nebitno zbog čega ,možda želite da kupite nov pa vam je potreban dodatni novac ili ste se zasitili vašeg starog motora i želite da nov ili je pak vas motor dotrajao i počeli su da se dešavaju učestali kvarovi, nemojte gubiti vaše dragoceno vreme postavljenjem raznih oglasa, odlascima na auto pijace, poštedite sebe tih muka i jednostavno pozovite nasu agenciju za OTKUP MOTORA BEOGRAD i mi ćemo u roku od jednog sata doci na vašu adresu da pogledamo vas motor i da se dogovorimo o svemu, naravno ono najvažnije u ovom vremenu jeste da novac isplaćujemo odmah na ruke. Jedini uslovi su da ste vi vlasnik tog motora, odnosno da saobraćajna dozvola glasi na vaše ime i da ste na teritoriji Beograda.

Godinama ste vašim HARLEY DAVIDSONOM krstarili ulicama Beograda, ali ste sada odlučili da ga zamenite novijim modelom. Postavili ste nekoliko oglasa i odmah su počeli da se javljaju potencijalni kupci. Dolazili su kod vas gledali ga i divili mu se i svako od njih je poželo da ga ima ali kada biste rekle koliko tražite za njega svi su odustajali, niko nije imao dovoljno novca za takav motor kao sto je vas. Razmišljali ste da pristanete i na neku zamenu za automobil i novac, pa da kasnije prodate automobil da biste mogli da kupite novi HARLEY DAVIDSON, ali pitanje je koliko će vam vremena trebati da sve to obavite, a ne želite ni dana da budete bez motora. Postoji rešenje i za vas problem, sve sto treba da uradite jeste da pozovete nasu agenciju za OTKUP MOTORA BEOGRAD i mi ćemo u roku od jednog sata doci do vas, naravno sa nam će poći i naši stručnjaci koji će detaljno pregledati vas HARLEY DAVIDSON i na osnovu toga daćemo vam procenu koja će biti najrealnija u tom trenutku i ono sto je najvažnije novac ćemo vam isplatiti odmah, tako da ćete istog trenutka moći da otpočnete potragu za novim HARLEY DAVIDSONOM. Zvuci suviše bajkovito da bi bilo istinito ali je tako. Pozovite nasu agenciju za OTKUP MOTORA BEOGRAD i uverite se. Jedini uslovi su da živite na teritoriji Beograda i da ste vi vlasnik motora.

U poslednjih nekoliko godina vozili ste KAWASAKI, pa ste ga zamenili SUZUKIJEM, pa sto posle nekog vremena SUZUKI zamenili YAMAHOM i sada je došlo vreme da i YAMAHU zamenite, odlučili ste se da probate GILLERU jedini vam je problem sto trenutno nemate pravog kupca za vašu YAMAHU. Nekoliko nedelja odlazite na auto pijacu, postavljate razne oglase, interesenata ima ali pravih kupaca nema. Nemojte sebi bespotrebno stvarati nervozu, jednostavno pozovite nasu agenciju za OTKUP MOTORA BEOGRAD i mi ćemo doci do vas i otkupićemo vašu YAMAHU. Jedini uslovi koje treba da ispunite jesu da živite na teritoriji Beograda, da ste vi vlasnik motora i da ste voljni da izbrojite novac koji ćemo vam isplatiti na ruke, odmah nakon sklapanja dogovora!!!!!